GARANȚIE 2 ANI

Acest act oficial confirmă garanția extinsă pentru toate elementele mobilei, cu excepția componentelor produse de terți (electrocasnice, accesorii etc.), care beneficiază de garanție directă de la producătorii lor. Menționăm că certificatul de garanție nu influențează, nu schimbă și nu substituie garanția acordată de producătorii respectivi pentru propriile lor componente.

Perioada de garanție pentru toate componentele mobilei este de 2 ani, în timpul căreia ne angajăm să remediem orice defect constatat prin înlocuire sau reparare.

Garanția acoperă:

 1. Imperfecțiuni de fabricație/ execuție
 2. Defecte ale materialelor
 3. Vicii ascunse
 4. Defecte de proiectare
 5. Montaj necorespunzător realizat de executor

Cu toate acestea, garanția nu include defecțiuni cauzate de:

 1. Folosirea inadecvată a mobilei, cum ar fi tăieturi sau zgârieturi
 2. Depozitarea/ așezarea pe suprafețe cu diferențe de nivel
 3. Păstrarea sau utilizarea în condiții de umiditate sau igrasie
 4. Păstrarea în medii cu rozătoare sau alte dăunători
 5. Îngrijire și întreținere necorespunzătoare, cum ar fi curățarea cu substanțe neadecvate sau contactul cu obiecte fierbinți/ murdare
 6. Expunerea directă la raze solare puternice sau la lumină intensă
 7. Păstrarea umezelii pe suprafața mobilei
 8. Expunerea la căldură excesivă
 9. Modificări aduse mobilei de terți, altele decât reprezentanții producătorului
 10. Modificări apărute în timp sau în urma utilizării normale
 11. Factori externi excepționali, precum inundații, incendii, cutremure etc.

De asemenea, nu sunt considerate imperfecțiuni de fabricație variațiile de nuanțe sau texturi ale materialelor naturale, cum ar fi lemnul masiv sau furnirul.

Este crucial ca utilizatorul să respecte cu strictețe instrucțiunile de întreținere disponibile pe site-ul www.modernnest.ro sau sub formă tipărită (oferite la livrarea mobilei) și să evite expunerea la condiții adverse.

Pentru a beneficia de garanție, clientul trebuie să anunțe în scris executantul la adresa de e-mail contact@modernnest.ro și să prezinte dovada plății și certificatul de garanție, detaliind defectele observate. Clientul trebuie să permită accesul reprezentantului executantului pentru evaluarea situației și realizarea intervențiilor necesare.

Producătorul nu își asumă responsabilitatea în cazul în care clientul nu semnalează imediat defecțiunile sau intervine personal pentru a efectua reparații.

Garanția pentru servicii are o durată de 1 an.

În prima jumătate a anului de la instalarea mobilei, ModernNest oferă servicii de ajustare la cererea cumpărătorului. Aceste ajustări sunt considerate normale și necesare datorită utilizării efective și poziționării finale a mobilei. Informațiile privind ajustările pot fi comunicate telefonic sau în scris, iar reprezentantul nostru va stabili o programare pentru a efectua ajustările necesare, inclusiv strângerea șuruburilor, fixarea și potrivirea accesoriilor.

 
 
 
 
Coș de cumpărături 0