ModernNest by Export Mob Europe

Redefinind Estetica și Funcționalitatea în Designul Interior

Bine ați venit la ModernNest by Export Mob Europe, o destinație pentru cei care caută să își transforme spațiile în adevărate opere de artă funcționale. Suntem mai mult decât o simplă companie, suntem purtătorii unei viziuni care integrează estetica contemporană cu inovația și practicabilitatea. Cu o echipă de proiectanți designeri dedicați și pasionați, ne angajăm să aducem fiecărui proiect o notă distinctivă, creând spații care inspiră și impresionează.

 

 

Misiunea Noastră

La ModernNest, misiunea noastră este să aducem inovație și inspirație în fiecare proiect pe care-l abordăm. Ne angajăm să creăm spații care nu doar satisfac, ci și încântă și surprind în mod constant. Cu o abordare centrată pe client și o atenție deosebită pentru detalii, ne străduim să depășim așteptările clienților noștri, oferind soluții de design personalizate care să reflecte personalitatea și stilul unic al fiecăruia. Suntem furnizori de servicii complete, începând cu proiectarea și simulările fotorealiste,  proiecte 2D, execuția mobilierului si montajul acestuia.

Angajamentul Nostru Față de Calitate

Mobilier pentru întreaga casă!

Calitatea este o valoare fundamentală pentru noi la ModernNest by Export Mob Europe. De la materialele folosite până la procesul de fabricație și finisare, ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu cea mai mare atenție și profesionalism. Colaborăm cu furnizori de încredere și utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a asigura că fiecare produs livrat este de cea mai înaltă calitate și durabilitate. 

Despre Noi?

ModernNest by Export Mob Europe este rezultatul unei pasiuni comune pentru designul interior și inovație. Fondată de un grup de profesioniști cu experiență vastă în industria mobilierului și a designului, compania noastră își propune să ofere soluții de design personalizate și de înaltă calitate, adaptate nevoilor și gusturilor fiecărui client. Suntem mândri să fim recunoscuți drept lideri în domeniul designului interior, iar portofoliul nostru diversificat de proiecte rezidențiale și comerciale este o dovadă a excelenței noastre în domeniu.

Fabrica Noastră

ModernNest by Export Mob Europe reprezintă o sinteză perfectă între inovație și tradiție în industria fabricării mobilierului de înaltă calitate. Cu o experiență vastă și o tradiție îndelungată în producția de mobilier, ne dedicăm să creăm piese care nu numai că îndeplinesc standardele estetice și funcționale cele mai exigente, dar și aduc o notă de inovație și modernitate în orice spațiu. Cu linie de producție combinată putem realiza atat mobilier atât din lemn masiv, stejar, frasin, plop  cât și substituienți ai acestuia, MDF sau chiar și PAL în situațiile unde se doresc anumite optimizări de costuri. 

Echipa

La ModernNest, suntem mândri să avem în echipă oameni talentați și pasionați, cu expertize variate care îmbogățesc și completează diversitatea noastră ca și companie. Fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine abilități și cunoștințe remarcabile în domeniul său, contribuind la succesul și creșterea continuă a afacerii noastre în domeniul designului interior, industriei lemnului, vânzărilor și marketingului.

Angi Guzu

Designer de interior

 

Designul nu este doar despre a crea lucruri frumoase sau funcționale, ci și despre a le face să reziste testului timpului și să își păstreze relevanța și valoarea în evoluția continuă a societății noastre. Este despre adaptabilitate și inovație, despre a anticipa nevoile și dorințele oamenilor și a le oferi soluții care să le îndeplinească în moduri surprinzătoare și inspiraționale.

Oana Mândreanu

Manager Achiziții/ Vânzări

Cu ani de experiență în industria achizițiilor și vânzărilor, Oana Mandreanu este un expert în identificarea oportunităților de afaceri și în gestionarea eficientă a proceselor de achiziție și vânzare. Ea deține cunoștințe solide în analiza pieței, negociere și dezvoltare de relații, ceea ce îi permite să conducă cu succes echipele sale către atingerea obiectivelor stabilite.

Codruț Avram

Inginer Proiectant Industria lemnului

Colaborarea cu Codruț Avram înseamnă mai mult decât simpla implicare a unui inginer într-un proiect. Înseamnă beneficierea de pe urma expertizei și experienței sale remarcabile, și posibilitatea de a găsi soluții inovatoare și eficiente pentru orice provocare întâlnită în industria lemnului. Codruț Avram este un partener de încredere și un lider dedicat, care este întotdeauna gata să ofere sprijinul și expertiza sa pentru succesul fiecărui proiect.

Iulia Aștefănoaiei

Manager Marketing

Prin intermediul fiecărei interacțiuni de marketing, Iulia se străduiește să ofere o experiență valoroasă și memorabilă clienților noștri. Ea este conștientă de importanța de a livra mesaje relevante și personalizate, care să răspundă nevoilor și dorințelor publicului nostru țintă.

Bogdan Mândreanu

Coordonator echipa montaj

Bogdan Mândreanu este un specialist în toate aspectele procesului de asamblare. De la gestionarea logistică a pieselor și echipamentelor până la supervizarea fiecărui detaliu al montajului, el asigură că fiecare piesă de mobilier este asamblată conform celor mai înalte standarde de calitate și funcționalitate.

Radu Ion

Maistru tâmplar

Calitatea și perfecțiunea sunt principii fundamentale pentru Radu Ion. El este cunoscut pentru standardele sale ridicate și pentru căutarea constantă a excelenței în fiecare aspect al procesului său de lucru. Fiecare piesă de mobilier realizată de Radu este supusă unor verificări riguroase pentru a se asigura că îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și că satisface exigențele clienților noștri.

Unde ne gasești

Showroom-ul Nostru ModernNest

Bine ați venit la showroom-ul ModernNest, un spațiu dedicat designului interior de înaltă calitate și inspirației contemporane. Situat în nordul Bucureștiului, pe strada Trifești nr. 11-15, sector 1, showroom-ul nostru este o oază de creativitate și eleganță, unde clienții pot explora cele mai recente tendințe în designul mobilierului și accesorii pentru casă.

Pe lângă showroom-ul nostru principal din București zona Baneasa, reper Bl. Aerogarii, Pipera, ne puteți vizita în Pitesti, pe Strada Serelor nr. 48 B, unde ne bucurăm să oferim experiența de a ne vizita in fabrica noastră. Indiferent dacă locuiți în București sau în împrejurimi, suntem aici pentru a vă servi și a vă ajuta să transformați visul dumneavoastră de design interior în realitate.

Distanța nu este un impediment!

 Chiar dacă lucram cu precădere in București și Ilfov,  putem asigura montaje chiar și peste hotare.

Coș de cumpărături 0