Design Interior

Serviciile de design interior

Suntem o echipa pasionată și dedicată, formată din profesioniști talentați ce pun accentul pe transformarea spațiilor în experiențe unice care să te reprezinte. La baza oricărui proiect stă dorința noastră de a înțelege și de a îmbrățișa viziunea fiecărui client. Fie că este vorba despre amenajarea unei locuințe, a unui spațiu comercial, ne angajăm să creăm soluții personalizate, ce se integrează perfect în stilul de viață și necesitățile individuale ale fiecăruia.

De la proiect la implementare

Odată ce poiectul a fost finalizat și aprobarea a fost obținută din partea dumneavoastră, urmează implementarea conceptului și aici nu ne referim doar la o lista de produse propuse în amenajare, ci și la execuția propriuzisă a mobilierului, Avantajul nostru este ca avem propria fabrica unde producem mobilierul eliminând astfel neconcordanțele între proiectul designerului si solutiile tehnice de realizare a mobilierului.

De ce să lucrezi cu noi?

Gestionarea Integrală a Proiectului: Controlând întregul proces, de la schițe și amenajare până la montajul mobilierului, asigurăm o coordonare eficientă și fluidă a tuturor aspectelor proiectului. Această abordare integrată elimină riscul de erori de comunicare și asigură că toate etapele sunt realizate cu precizie și coerență.  

Specialiști în Mobilierul Pe Comandă Premium

În adâncul fiecărui spațiu, se ascunde o poveste ce așteaptă să fie spusă – o poveste a gustului personal, a viselor și a confortului. Acesta este motivul pentru care, la ModernNest, nu vă oferim doar servicii de design interior, ci vă invităm într-o călătorie artistică în propriul vostru univers.

De ce sa lucrezi cu noi?

Poți alege să lucrezi doar proiectul de design sau poți să-l implementezi cu fabrica noastră și vei primi discount la proiect 50%

Echipa noastră de designeri interior are o vastă experiență în domeniu și este pasionată de crearea de spații care să îmbine frumusețea cu funcționalitatea. Indiferent dacă aveți nevoie de un design interior complet pentru o casă nouă sau vreți să revitalizați aspectul actual al casei dvs., suntem aici pentru a vă ghida fiecare pas al drumului. De la planificarea spațiului și selecția culorilor până la alegerea mobilierului și a accesoriilor, vă asigurăm că fiecare detaliu va fi luat în considerare pentru a vă oferi un interior care să vă încânte.

Mobilier Pe Comandă Adaptat Nevoilor Dvs.

Una dintre marile noastre specialități este producția de mobilier pe comandă. Cu noi, nu trebuie să vă limitați la piesele de mobilier standard disponibile în magazine. Oferim posibilitatea de a crea mobilier unic, perfect adaptat nevoilor și preferințelor dvs. Fie că aveți nevoie de un dulap spațios de depozitare, o bibliotecă elegantă sau o canapea confortabilă, suntem aici pentru a vă ajuta să vă creați piesa de mobilier ideală pentru spațiul dvs.

MONTAJ

În plus față de producerea efectivă a pieselor de mobilier, punerea în funcțiune și transportul mobilierului nu sunt probleme cu care trebuie să te preocupi dacă alegi să lucrezi cu noi. Echipa noastră de specialiști de la ModernNest, responsabilă cu livrarea mobilierului personalizat, se va ocupa de montaj în aceeași zi în care efectuează livrarea.

SERVICII POST-VÂNZARE & SERVICE GRATUIT

După ce mobilierul a fost montat și a trecut o perioadă în care toate componentele s-au adaptat, pot apărea necesități de ajustări minore. Această evoluție firească este acoperită în mod gratuit timp de un an. Este suficient să ne apelezi și echipa noastră de la ModernNest  va veni să efectueze orice reglaje necesare pentru mobilierul personalizat din locuința ta.

Contactează-ne pe whatsapp sau E-mail

Coș de cumpărături 0