CONSULTANȚĂ!

Echipa noastră de experți este dedicată proiectului tău, analizându-l în detaliu și oferindu-ți consultanță în zonele unde sunt întrebări, astfel încât rezultatul final să fie o bucătărie funcțională, perfect adaptată cerințelor tale și ale familiei tale.

SIMULARI FOTOREALISTE!

Simulările 3D sunt un instrument esențial în comunicarea între designeri și clienți, asigurând o înțelegere clară și colaborare eficientă. Această abordare modernă nu doar optimizează procesul de proiectare, ci și contribuie la creșterea satisfacției clienților prin oferirea unei previzualizări interactive și realiste a proiectului final de mobilier.

MONTAJ

În plus față de producerea efectivă a pieselor de mobilier, punerea în funcțiune și transportul mobilierului nu sunt probleme cu care trebuie să te preocupi dacă alegi să lucrezi cu noi. Echipa noastră de specialiști de la ModernNest, responsabilă cu livrarea mobilierului personalizat, se va ocupa de montaj în aceeași zi în care efectuează livrarea.

SERVICII POST-VÂNZARE & SERVICE GRATUIT

După ce mobilierul a fost montat și a trecut o perioadă în care toate componentele s-au adaptat, pot apărea necesități de ajustări minore. Această evoluție firească este acoperită în mod gratuit timp de un an. Este suficient să ne apelezi și echipa noastră de la ModernNest  va veni să efectueze orice reglaje necesare pentru mobilierul personalizat din locuința ta.

Contactează-ne pe whatsapp sau E-mail

Coș de cumpărături 0