CONTACT

Telefon

0764 000 092

ADRESA

Str. Trifești Nr. 11-15 Sector 1 București

email

contact@modernnest.ro

INTREBARI FRECVENTE

 ModernNest este brandul construit de Export Mob Europe având o experienta de 13 ani in industria mobilierului.  Ne remarcăm prin angajamentul și prin profesionalismul de care dăm dovadă în fiecare proiect, iar decursul acestei perioade extinse, am acumulat cunoștințe  și  abilități excepționale pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri.

ModernNest adună laolaltă o echipă de specialiști cu o viziune modernă și creativă în industria designului și amenajărilor interioare. Ne orientăm către oferirea de soluții personalizate și inovatoare, reflectând nu doar experiența noastră bogată, ci și pasiunea noastră pentru a transforma spațiile în veritabile nestemate ale modernității și confortului.

Profesionalismul nostru nu se rezumă doar la competențele tehnice, ci include și o atenție deosebită acordată detaliilor, comunicării eficiente și respectului față de dorințele și necesitățile fiecărui client. Fie că este vorba despre proiecte rezidențiale sau comerciale, ModernNest se dedică oferirii de soluții care să depășească așteptările.

Pe parcursul celor 13 ani de experiență, am reușit să ne impunem în industrie participând la numeroase proiecte reușite și adoptând o abordare actualizată, ținând pasul cu tendințele și inovațiile din domeniu. Ne mândrim să ne conturăm identitatea ca o echipă de specialiști dedicați calității și satisfacției clienților noștri.

ModernNest reprezintă un sinonim pentru abordarea modernă, durabilă și rafinată în designul interior, și suntem mândri să fim partenerii ideali în transformarea fiecărui spațiu într-un loc care îmbină funcționalitatea și estetica într-un mod inconfundabil.

Tot mobilierul  customizat beneficiaza de garantie 2 ani.

După ce se semnează contractul,  se emite  factura de avans  si se achita 50% din valoarea proiectului, diferenta urmând să fie achitată în ziua montajului prin transfer bancar.

Sigur că da! Dacă nu aveți un proiect de amenajare realizat de un architect sau designer, puteti dezvolta conceptul alături de specialistii nostri.

La ModernNest vei beneficia de consultanță pentru  a lua cele mai bune decizii în a alege finisajele și materialele cele mai potrivite proiectului tău.

După ce ați acceptat oferta de pret în baza  releveului sau  a masurătorilor aproximative transmise de dumneavoastră, un proiectant va veni la locația dumneavostră pentru a evectua masuratorile  exacte de executie.

Timpul de livrare și montaj poate varia între 4-6  sau 6-8 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.

Coș de cumpărături 0