Politica de rambursare și returnare

 Politica de retur

Daca ceva nu este pe placul dumneavoastra sau v-ati razgandit din diferite motive produsul achizitionat online sau din magazin poate fi returnat in cel mul 14 zile calendaristice!

Pasul 1

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o notificare in scris pe retur@modernnest.ro  sau sa sunati la  0764000092  pentru a stabili detaliile returului!  Pentru produsele usoare si nevoluminoase  pot fi predate direct in punctul nostru de lucru din str. Trifesti nr. 11-15.

Pasul 2

Sigileaza produsul atent pentru a nu exista riscul deteriorarii lui si trimite-l  la punctul de lucru din str. Trifesti nr. 11- 15 sector 1 Bucuresti.

Toate cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate  de dumneavostra! Nu se accepta produse tranmise cu plata ramburs!

Pasul 3

Dupa ce coletul a ajuns la noi si produsul se afla in conditiile enumerate mai jos ne obligam ca in 14 zile sa iti returnam banii.

Pentru asta va fi necesar sa ne tranmiti datele de tranfer inclusiv contul in care facem transferul!

 

Prentru retur trebuiesc indeplinite cateva conditii

Produsul trebuie sa fie in ambalajul original de aceea va sugeram sa deschideti ambalajul cu grija fara al rupe!

Produsul trebuie sa nu prezinte rupturi, loviri, zgarieturi, deteriorari! Nu se primesc produse asupra carora s-au facut modificari fata de produsul original!

Produsele trebuiesc insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate!

In cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie ne asumam inlocuirea lui cu unul nou iar daca nu este posibil va returnam banii sau il puteti inlocui cu un alt produs cel putin echivalent ca valoare!

Timpul de procesare a cererii de retur

Ne obligam sa va returnam banii in maxim 14 zile  lucratoare din momentul finalizarii returului cu exceptia unor situatii speciale in care va anuntam ca poate dura mai mult!  Pentru returanarea banilor va vom transmite un folmular pe care il completati si in care va fi specificat si contul in care vom face returnarea banilor!

Nu se pot returna produsele executate pe comanda la solicitarea clientului!

Coș de cumpărături 0