Personalizare Fără Limite

Proces de lucru

Mobilier Pe Comandă în Băneasa și Pipera

Fie că vrei să-ți transformi complet casa sau să adaugi doar câteva piese de mobilier care să-ți completeze spațiul, mobilierul pe comandă este soluția perfectă. Cu mobilierul pe comandă, ai libertatea de a alege fiecare aspect al designului, de la materiale și finisaje până la dimensiuni și funcționalități. Indiferent dacă vrei un dulap spațios de depozitare, o masă de dining elegantă sau o bibliotecă încorporată, noi suntem aici pentru a face ca visul tău să devină realitate.

Mai simplu nu se poate!

1.Actul 1, trimite-ne un releveu sau cateva repere  de dimensiuni ale  spațiului pe care urmează să-l mobilam. Un coleg te va contacta pentru a clarifica  eventuale aspecte  și pentru a obține informații cât mai clare despre ceea ce iți dorești, astfel ca noi să putem oferta exact mobilierul. Sau dacă timpul iți permite programează o întalnire în showroom unde vei clarifica toate detaliile! Expertiza acumulată în cei 9 ani de cand producem mobilier sunt elementele cheie pentru ca proiectul tău sa fie impecabil. Scrie-ne pe mail la contact@modernnest.ro sau pe whatsapp la 0764 000 092 și programează o întâlnire!

Ne dăm întâlnire!

  1. Actul 2, după ce ne confirmi oferta te invitam la showroom pentru a ne cunoaște și povesti toate detaliile  proiectului în care urmează să devenim parteneri. Noi vă  vom întoarce vizita la locația  de implementare pentru masurători exacte pentru că mobilierul pe comandă  este special tocmai pentru că este realizat conform personalității  și dorințelor tale.

De aceea  este necesar să întelegem spațiul cât și pe tine, cât mai bine pentru un proiect bine executat.

Începe spectacolul!

3 . Vei fi martorul întregii scenografii,  începand cu prima întalnire unde  schițele de concept realizate de designerii noștri, sunt baza de la care pornim întreaga operă!  Actul 3 constă în realizarea simularilor 3D,  etapa  de rafinare a proiectului și unde imaginile  fotorealiste iți vor dezvalui personalitatea mobilierului creat împreună! Actul 4  este definit de proiectul tehnic, poate nu atat de spectaculos însa exterm de important pentru  produsul finit.

Liniste pe scenă

  1. Actul 4,   între 30 și 50 zile liniștea se așterne pe scenă, însa nu și pentru mașinile de prelucare și mașinistii din spatele scenei. Pe ei nimeni nu îi laudă iar ei duc tot greul operei. Sunt profesioniști și nu se supară pentru că își iubesc meseria  pe care o ridică la stadiul de artă.

Ne apropiem de final!

  1. Bucuria devine infinită, creația își întalnește creatorul! Programăm livrarea mobilierului și executam montajul atent cu cea mai mare grijă! Nu suntem supereroii de la Marvel dar de cele mai multe ori montajul durează o singură zi, cu exepțiile în care proiectul este cu dificultate mărită.

Mobilierul este gata, iar finalul este întotdeauna  fericit și rezultatul uimitor!

Ne bucurăm să fim partenerii tăi de încredere în orice proiect de amenajare!

Experiență Personalizată și Profesionalism

Cu ani de experiență în designul și producția de mobilier de lux, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă ghida prin fiecare pas al procesului. De la consultarea inițială și proiectarea conceptului până la producția și instalarea finală, ne angajăm să vă oferim o experiență personalizată și profesională de neuitat. Ne asigurăm că fiecare detaliu al bucătăriei dumneavoastră este planificat și executat cu cea mai mare atenție la detalii și calitate pentru a vă asigura că rezultatul final este unul care să vă depășească toate așteptările.

Profesionalism și Experiență în Designul Interior

Echipa noastră de experți în design interior și producție de mobilier are ani de experiență în crearea de spații personalizate care să îndeplinească nevoile și gusturile fiecărui client. Fiecare proiect este tratat cu cea mai mare atenție la detalii, iar colaborarea strânsă cu clienții noștri ne permite să aducem în viață viziunea lor în cel mai autentic mod posibil. De la concept la finalizare, suntem alături de tine în fiecare pas al procesului de design și producție.

Calitate Fără Compromisuri

 Fiecare piesă de mobilier pe care o creăm este realizată cu cele mai bune materiale disponibile pe piață, garantând durabilitate și funcționalitate pe termen lung. De la lemn masiv și furniruri de înaltă calitate până la sticlă securizată și accesorii premium, fiecare detaliu este ales cu grijă pentru a te asigura că mobilierul tău pe comandă nu doar arată minunat, dar și rezistă testului timpului.

Soluții de Design Personalizate pentru Orice Spațiu

Fie că ai un apartament mic în zona Pipera sau o vilă spațioasă în Băneasa, nu există proiect prea mare sau prea mic pentru echipa noastră. Ne adaptăm la orice tip de spațiu și nevoi, oferind soluții de design personalizate care să maximizeze fiecare centimetru de spațiu disponibil. Fie că îți dorești un living deschis și luminos sau o bucătărie modernă și funcțională, suntem aici pentru a te ajuta să-ți transformi visul în realitate.

 

Scrie-ne pe whatsapp sau E-mail

Coș de cumpărături 0