Mobilier pe comandă!

Proces de lucru

Tu ești creatorul!

 

Mai simplu nu se poate!

1.Actul 1, trimite-ne un releveu sau cateva repere  de dimensiuni ale  spațiului pe care urmează să-l mobilam. Un coleg te va contacta pentru a clarifica  eventuale aspecte  și pentru a obține informații cât mai clare despre ceea ce iți dorești, astfel ca noi să putem oferta exact mobilierul. Sau dacă timpul iți permite programează o întalnire în showroom unde vei clarifica toate detaliile! Expertiza acumulată în cei 9 ani de cand producem mobilier sunt elementele cheie pentru ca proiectul tău sa fie impecabil. Scrie-ne pe mail la contact@modernnest.ro sau pe whatsapp la 0764 000 092 și programează o întâlnire!  

Ne dăm întâlnire!

  1. Actul 2, după ce ne confirmi oferta te invitam la showroom pentru a ne cunoaște și povesti toate detaliile  proiectului în care urmează să devenim parteneri. Noi vă  vom întoarce vizita la locația  de implementare pentru masurători exacte pentru că mobilierul pe comandă  este special tocmai pentru că este realizat conform personalității  și dorințelor tale.
De aceea  este necesar să întelegem spațiul cât și pe tine, cât mai bine pentru un proiect bine executat.  

Începe spectacolul!

3 . Vei fi martorul întregii scenografii,  începand cu prima întalnire unde  schițele de concept realizate de designerii noștri, sunt baza de la care pornim întreaga operă!  Actul 3 constă în realizarea simularilor 3D,  etapa  de rafinare a proiectului și unde imaginile  fotorealiste iți vor dezvalui personalitatea mobilierului creat împreună! Actul 4  este definit de proiectul tehnic, poate nu atat de spectaculos însa exterm de important pentru  produsul finit.  

Liniste pe scenă

  1. Actul 4,   între 30 și 50 zile liniștea se așterne pe scenă, însa nu și pentru mașinile de prelucare și mașinistii din spatele scenei. Pe ei nimeni nu îi laudă iar ei duc tot greul operei. Sunt profesioniști și nu se supară pentru că își iubesc meseria  pe care o ridică la stadiul de artă.

Ne apropiem de final!

  1. Bucuria devine infinită, creația își întalnește creatorul! Programăm livrarea mobilierului și executam montajul atent cu cea mai mare grijă! Nu suntem supereroii de la Marvel dar de cele mai multe ori montajul durează o singură zi, cu exepțiile în care proiectul este cu dificultate mărită.
Mobilierul este gata, iar finalul este întotdeauna  fericit și rezultatul uimitor!

Ne bucurăm să fim partenerii tăi de încredere în orice proiect de amenajare!

Scrie-ne pe whatsapp sau E-mail

Coș de cumpărături 0