Obține o cotație!

Trimite proiectul tău  pe: contact@modernnest.ro sau pe whatsApp la: 0764 000 092 și obține o oferta de preț.  Daca nu ai un proiect, sunt suficiente și cateva repere de dimensiuni și  imagini de inspirație pentru ce ți-ai dori!  Dupe ce ne transmiti informațiile vei fi contactat de un consultant ModernNest pentru a detalia aspecte  care ne vor ajuta în realizarea cotației de preț!

Sau vino în showroomul nostru și discută cu un specialist despre proiectul tău. Aici alegem finisajele, culorile si accesoriile în funcție de bugetul alocat!

  Execuția Mobilierului

După acceptarea ofertei și semnarea contractului  proiectul intră în faza de detaliere extetică unde se vor realiza imagini fotorealiste care te vor ajuta să îngelegi mai bine cum va arata mobilierul pe care il vom realiza.

În aceasta faza se pot face anumite modificari de ordin estetic fară ca oferta de preț să sufere modificari atata vreme cât nu modificăm în mod major reperele după care s-a obținut cotația.

După  acceptarea conceptului se realizeaza proiectul tehnic care intra în execuție.

 Montajul și Postmontajul

Mobilierul personalizat, vine la pachet cu serviciul de montaj!

Este foarte important ca montajul să fie realizat de profesioniști pentru ca un proiect să fie dus cu bine la bun sfarsit!

Garanția lucrarii este valabila 24 de luni și va fi anexată procesului verbal de recepție dupa terminarea montajului!

 

ModernNest

Mobilierul, realizat în fabrica noastră, răspunde necesităților estetice și  funcționale pentru orice categorie de utilizare.

Colaborarea cu ModernNest presupune o implicare directă și completă a echipei noastre începând cu arhitecții de interior care va vor întampina în showroom dar și la locația de implementare a proiectului, continuând cu proiectanții din fabrica și nu în ultimul rând, tâmplarii și montatorii care vor face imposibilul să devină posibil. 

Specialiștii noștri vă vor oferi consultanță de la primele schițe pana la montaj și post montaj. 

Cu o expunere directă a pieselor produse în fabrică noastră din România, ModernNest aduce mai apoape de dumneavoastră promisiunea calității și a rafinamentului.

mobilier pe comanda

Totul începe cu o schiță!

Schița reprezintă punctul de plecare al ideilor noastre. În fiecare trasătură se ascunde inovația și originalitatea, iar echipa noastră de designeri transformă conceptele tale în realitate.

 

Mobilier din lemn masiv!

Descoperă rafinamentul și durabilitatea într-un singur loc. Transformă-ți locuința într-un spațiu cu adevărat remarcabil cu mobilierul nostru din lemn masiv. Fie că optezi pentru un pat de dormitor, o masă de dining sau o bucatarie, vei simți imediat diferența dată de finisajele impecabile și textura distinctivă a lemnului. Fiecare piesă de mobilier devine astfel o expresie autentică a eleganței naturale

Lemnul masiv este cunoscut pentru rezistența sa excepțională și capacitatea de a rezista trecerii timpului. Investind în mobilierul nostru din lemn masiv, investești într-o calitate care va rămâne relevantă și impresionantă pentru mulți ani înainte. Alege dintr-o gamă variată de finisaje și nuanțe pentru a crea un decor care să reflecte cu adevărat gusturile tale.

 

Alege mobilierul care sa te reprezinte!

ModernNest

În căutarea bucătăriei perfecte, unde funcționalitatea întâlnește estetica rafinată? Noi suntem aici pentru a transforma visul tău în realitate cu bucătării pe comandă, create special pentru a-ți îndeplini toate dorințele!.  La ModernNest, credem că fiecare bucătărie ar trebui să fie o operă de artă unică, reflectând gusturile și nevoile tale. De aceea, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea spații culinare personalizate, care să se potrivească perfect în casele lor.  Fie că îți dorești un stil clasic, modern sau o combinație armonioasă între cele două, echipele noastre de designeri și meșteri experimentați sunt gata să creeze bucătăria visurilor tale. De la alegerea materialelor de cea mai înaltă calitate până la detalii fine de finisaj, fiecare aspect este meticulos gândit pentru a aduce un farmec aparte în spațiul tău.

Bucatării cu suflet

În fiecare dimineață, bucătaria devine un sanctuar al optimismului și al bucuriei, un loc în care gusturile și culorile se întâlnesc pentru a crea un tablou vivant. În această oază de culori, diminețile devin minunate, iar fiecare zi începe cu un zâmbet colorat și o promisiune a unui nou capitol plin de aventuri și descoperiri.

Ești din ce în ce mai aproape de mobilierul tău mult visat!

Dacă ai un proiect, trimite-l pe contact@modernnest.ro și obține o cotație, sau programează o întâlnire cu un consultant ModernNest la showroom!

Vino în showroom-ul nostru pentru a ne povesti ce iți dorești! Iți vom fi alături pe tot parcursul proiectului de la schițe până la montaj și postmontaj!

Coș de cumpărături 0